Bitcoin

Το οικογενειακό γραφείο του George Soros ξεκινά τις συναλλαγές Bitcoin

Ο George Soros ασχολείται και με το Bitcoin

Ο hedge fund τιτάνας George Soros φέρεται να έχει γίνει ο τελευταίος δισεκατομμυριούχος που συμμετέχει στη φρενίτιδα του Bitcoin.

Σύμφωνα με την State Street, η οποία επικαλείται άτομα που είναι εξοικειωμένα με το θέμα, η Soros Fund Management έχει λάβει εσωτερική έγκριση από την CIO Dawn Fitzpatrick για να ξεκινήσει τις συναλλαγές crypto-νομισμάτων τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την έκθεση του χρηματοπιστωτικού καταστήματος, το οικογενειακό γραφείο αναλύει εξονυχιστικά  τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, πράγμα που το κάνει ένα μεγάλο στοίχημα.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο θρυλικός επενδυτής ονόμασε το Bitcoin “μια τυπική φούσκα”. Τα λόγια του συμπτωματικά ήρθαν ακριβώς όταν η αγορά έφτασε στην κορυφή της προηγούμενης ταυρομαχίας της.

Μία από τις πιο τολμηρές επενδυτικές αρχές του Soros είναι να βάζει χρήματα σε φούσκες κατά τα πρώτα τους στάδια, κάτι που πιστεύει ότι δεν είναι παράλογο:

Όταν βλέπω μια φούσκα να σχηματίζεται, βιάζομαι να αγοράσω, προσθέτοντας καύσιμα στη φωτιά.

Ο Soros διάσημος αγόρασε χρυσό στις αρχές του 2010, όταν ήταν στη μέση ενός τεράστιου ράλι και στη συνέχεια έφυγε πριν σκάσει η φούσκα.

Πηγή: u.today

Back to top button