DogecoinRipple

Πρόβλεψη Τιμών Dogecoin & Ripple: 18 Ιουνίου 2021

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

  • Το Ripple θα μπορούσε να επεκτείνει την ενοποίηση στη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακου.
  • Το Dogecoin πρέπει να διατηρείσει την τιμή του πάνω από τα $0.3 για να αποτρέψει πιθανές απώλειες στα $0.28.

Η αγορά crypto-νομισμάτων είναι σχετικά σε ενοποίηση, με το Bitcoin να “ανεβοκατεβαίνει” μεταξύ $40.000 και $37.000. Το Ethereum συνεχίζει να αγωνίζεται με την ανοδική τάση, ειδικά τώρα που η υποστήριξη στα $2.400 χάθηκε. Τα περισσότερα crypto περιουσιακά στοιχεία είναι κόκκινα εκτός από ορισμένα επιλεγμένα altcoins όπως το Theta Network και το Theta Fuel.

Ripple:

Το διασυνοριακό token μεταφοράς χρημάτων παρέτεινε την περίοδο ενοποίησης έως το τέλος της εβδομάδας. Το στενό εύρος του κυμαίνεται από $0.8 έως $0.9. Ωστόσο, ο απλός κινητός μέσος όρος 50 (SMA) καλύπτει την άμεση ανοδική τάση στα $0,85.

Το XRP κοστίζει $0,84 κατά την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου, καθώς οι ταύροι επικεντρώνονται στην ανύψωση πέρα από το $1. Η πλάγια δράση των τιμών τονίζεται κυρίως από τον δείκτη απόκλισης της μέσης σύγκλισης κίνησης (MACD), καθώς ισούται με τη μηδενική γραμμή. Και αυτή η τεχνική επίσης δεν έχει καθορισμένα bearish ή bullish σήματα, υπονοώντας ότι η επικρατούσα αναισθησία μπορεί να διαχυθεί στη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακου.

Κλείνοντας την ημέρα πάνω από το 50 SMA μπορεί να επικυρώσει την ανοδική τάση προς $0.9, αλλά το ξέσπασμα σε $1 θα εξαρτηθεί από την ικανότητα του αγοραστή να σπάσει την αντίσταση στο 100 SMA.

Τετράωρο διάγραμμα XRP/USD

Διάγραμμα τιμών XRP/USD
Πηγή: TradingView

Dogecoin:

Το Dogecoin βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μαζικής υποχώρησης με βάση το τετράωρο διάγραμμα χρονικού πλαισίου. Το meme νόμισμα δεν μπορεί να κρατήσει πάνω από $0.3, ενώ ταυτόχρονα, μάχη με την “πεισματάρικη” αντίσταση στο 50 SMA.

Θα ήταν επιζήμιο να κλείσετε την ημέρα κάτω από $0.3 λόγω των πολλών εντολών πώλησης που είναι πιθανό να προκαλέσουν παραγγελίες πώλησης σε αυτό το επίπεδο. Ως εκ τούτου, εκτός από την υποστήριξη στα $0.28, Το Dogecoin θα μπορούσε να φτάσει και τα $0.22 (υποστήριξη του Μαΐου).

Γράφημα DOGE/USD τεσσάρων ωρών

Διάγραμμα τιμών DOGE/USD
Πηγή: TradingView

Το MACD έχει μια υποφερτή προοπτική, όπως παρατηρείται στο διάγραμμα. Η αποτυχία να εγκατασταθεί πάνω από τη μηδενική γραμμή βλέπει το MACD να υποθέτει μια πτωτική κλίση. Επιπλέον, οι μειώσεις θα γίνουν εμφανείς εάν η γραμμή MACD διατηρήσει ένα ευρύ κενό κάτω από τη γραμμή σήματος.

Από την άλλη πλευρά, ένα διάλειμμα πάνω από το 50 SMA μπορεί να προσθέσει αξιοπιστία στην άνοδο. Ωστόσο, οι ταύροι πρέπει να επικεντρωθούν στα κέρδη μετά το SMA των 100 και προς τα $0.4.

Πηγή: Coingape

Back to top button