Blockchain ειδήσεις

Ο Todd Morley θα χτίσει έναν blockchain ουρανοξύστη στο Μανχάταν

Ο πύργος θα ενσωματώσει ένα ασύρματο δίκτυο με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης σε ψηφιακά λογιστικά βιβλία.

Ο Todd Morley, συνιδρυτής και πρώην στέλεχος της εταιρείας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Guggenheim Partners, πρόκειται να κατασκευάσει έναν πύργο τεχνολογίας blockchain στο κέντρο του Μανχάταν.

  • Ο πύργος θα ενσωματώσει ασύρματο δίκτυο με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης σε ψηφιακά καθολικά και θα κατασκευαστεί από την JDS Development Group σε συνεργασία με την Overline, την οποία προεδρεύει ο Morley, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg την Τρίτη.
  • Οποιοσδήποτε βρίσκεται κοντά στην ακτίνα του πύργου θα έχει πρόσβαση και στα blockchains του, ανεξάρτητα από το εάν έχει κινητή ή διαδικτυακή σύνδεσή.
  • Το σχέδιο είναι το δίκτυο να είναι διαθέσιμο σε περισσότερους ουρανοξύστες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων και εκτός του Μανχάταν.
  • «Αυτό το κτήριο θα είναι σε θέση να συνδέσει όλους στη Νέα Υόρκη σε μια ασύρματη επικοινωνία συναλλαγών crypto-νομισμάτων, κάτι σαν χειριστής ραδιοφώνου», δήλωσε ο Morley στο Bloomberg.
  • Η Overline «έχει αναπτύξει έναν νέο τρόπο αποκέντρωσης της επικοινωνίας — ασύρματης επικοινωνίας — που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με την ταχύτητα που θα επέτρεπε ακόμη και την εξόρυξη crypto-νομισμάτων», δήλωσε.

Πηγή: Coindesk

Back to top button