Business ειδήσειςDogecoinEthereum

Ο Elon Musk και Vitalik Buterin συμφωνούν για τη συνεργασία Dogecoin-Ethereum

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk δήλωσε ότι “λίγο πολύ” συμφωνεί με τον συνιδρυτή του Ethereum Vitalik Buterin για μια συνεργασία μεταξύ του Dogecoin και του Ethereum. Ο Buterin είπε: “Αν μπορούμε να έχουμε μια ασφαλή γέφυρα Doge-σε-Ether. Αυτό θα ήταν καταπληκτικό.”

 Ο Vitalik Buterin μιλάει για τη Dogecoin και τη γέφυρα Ethereum, ο Elon Musk συμφωνεί

 Ο συνιδρυτής του Ethereum Vitalik Buterin μίλησε για μια πιθανή συνεργασία μεταξύ ethereum και Dogecoin σε συνέντευξη με τον ερευνητή τεχνητής δημοκρατίας Lex Fridman την περασμένη εβδομάδα.

 Αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla και της Spacex που τουίταρε επανειλημμένα για το dogecoin, ο Fridman είπε: “Υπάρχει μια δύναμη πίσω από κάποιον σαν τον Elon Musk που προωθεί την ανάπτυξη ενός crypto-νομίσματος”. Στη συνέχεια ρώτησε τον Buterin, “υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσουμε αυτή τη δύναμη και τη δυναμική για να βελτιώσουμε το Ethereum;” Ο Buterin είπε:

 Εάν το DOGE θέλει με κάποιο τρόπο να γεφυρώσει το Ethereum και στη συνέχεια οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν DOGE χιλιάδες φορές το δευτερόλεπτο μέσα στο βρόχο, τότε αυτό θα ήταν εκπληκτικό.

 “Σίγουρα δεν νομίζω ότι το Ethereum θα έρθει σε αντιπαράθεση με τα νομίσματα σκυλιών”, τόνισε ο συνιδρυτής. “Θέλω οι οπαδοί να αισθάνονται ότι το Ethereum είναι, τουλάχιστον λίγο, στο ίδιο το πνεύμα ένα νόμισμα σκύλου.”

 Εξήγησε: “Νομίζω ότι αν μπορούμε να έχουμε μια ασφαλή γέφυρα Doge-σε-Ethereum. Αυτό θα ήταν εκπληκτικό, και στη συνέχεια, όταν το Ethereum αποκτήσει οποιαδήποτε επεκτασιμότητα που λειτουργεί για τα περιουσιακά στοιχεία Ethereum, θα είστε σε θέση να κάνετε συναλλαγές Wrapped DOGE με πολύ χαμηλά τέλη συναλλαγής και πολύ υψηλή ταχύτητα επίσης.”

 Σχολιάζοντας τη δράση του Musk για την υποστήριξη της Dogecoin, ο Buterin είπε: “Θα κάνατε λάθος αν αποδίνατε υπερβολική εξελιγμένη κακομεταχείριση ή οποιαδήποτε βαθύτερη πρόθεση στην όλη διαδικασία. Είναι απλά ένα ανθρώπινο ον και του αρέσουν τα σκυλιά όπως μου αρέσουν εμένα.”

 Στη συνέχεια, ο Musk σχολίασε τη συνέντευξη, αναρτώντας στο Twitter:

 Συμφωνώ λίγο πολύ με τον Vitalik.

 Το Ethereum βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση αναβάθμισης, μεταβαίνοντας από ένα μοντέλο Proof of Work (PoW) σε ένα μοντέλο Proof of Stake (PoS). Ο Buterin εξήγησε πρόσφατα γιατί η αναβάθμιση διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο.

 “Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχω βρει με το έργο μας δεν είναι τα τεχνικά προβλήματα, είναι τα προβλήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους … Το Ethereum βρίσκεται τώρα σε καλύτερη οικονομική θέση, αλλά μας πήρε πέντε χρόνια για να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα. Έχουμε πολλές εσωτερικές ομαδικές συγκρούσεις σε αυτά τα πέντε χρόνια. Εάν χτίσετε μια ομάδα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε με ποιον συνεργάζεστε”, ανέφερε ο συνιδρυτής του Ethereum.

 Τον περασμένο μήνα, ο Musk πρότεινε κάποιες βελτιώσεις για το Dogecoin, ισχυριζόμενος ότι συναντήθηκε με προγραμματιστές του DOGE. Ο Musk έγραψε: “Ιδανικά, το Doge επιταχύνει το χρόνο μπλοκ 10X, αυξάνει το μέγεθος μπλοκ 10X & μειώνεται το τέλος 100X. Τότε κερδίζει με τα χέρια δεμένα.”

Πηγή: Bitcoin.com

Back to top button