Dogecoin

Ο Elon Musk εξηγεί γιατί δεν γίνεται mining του Doge με τον υπερυπολογιστή Dojo της Tesla

Ο Elon Musk δηλώνει ότι δεν θα μπορεί να εξορύξει Dogecoin με τον υπερυπολογιστή Dojo της Tesla που εργάζεται αυτή τη στιγμή

Στο πρόσφατο tweet του, επικεφαλής της Tesla και της SpaceX, ο Elon Musk διευκρίνισε το ερώτημα σχετικά με το αν ο υπερυπολογιστής Dojo στον οποίο εργάζεται η Tesla αυτή τη στιγμή, δεν θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τα miners crypto-νομισμάτων τυπου ASIC.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος απάντησε στο tweet ενός από τους προγραμματιστές του Dogecoin, Michi Lumin για το Dojo και το DOGE.

Ο Lumin δήλωσε ότι, σε αντίθεση με πολλούς θα μπορούσε να πιστέψει, ο υπολογιστής Dojo δεν διαθέτει ειδική εφαρμογή DOGE για την εκτέλεση ενός Dogecoin node.

Ωστόσο, έγραψε ότι είναι απασχολημένος με τη δημιουργία ενός πλήρους DOGE node στο Starlink, έργο του Musk για την παροχή παγκόσμιας δορυφορικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο που δημιουργείται από τη SpaceX.

Νωρίτερα φέτος, ο Musk δημοσίευσε ένα tweet “Dojo 4 DOGE” που ανέβασε την τιμή του Dogecoin, κάνοντας την κοινότητα να πιστεύει ότι ο Elon σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει το DOGE στον υπερυπολογιστή της Tesla που δημιουργήθηκε για την εκπαίδευση νευρωνικών δικτύων.

Ωστόσο, ο Musk παρενέβη για να διευκρινίσει ότι η Dojo δεν θα είναι σε θέση να εξορύξει το DOGE με τον τρόπο που μπορεί να εξορυχθούν σε συσκευές ASIC. Ζήτησε συγγνώμη για τη σύγχυση που μπορεί να προκάλεσε το tweet του στην κοινότητα.

Ορισμένοι σχολιαστές ρώτησαν, ωστόσο, πώς ο Musk σε αυτή την περίπτωση θα εξηγούσε το tweet του “Dojo 4 DOGE”, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το U.Today ανέφερε ότι ο αντίπαλος της Tesla, ο κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων Daymak με έδρα τον Καναδά, είχε ξεκινήσει το πρώτο πρωτότυπο ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα άρχιζε να εξορύσσει Dogecoin, Bitcoin και Ether στις 29 Ιουνίου.

Πηγή: u.today

Back to top button