Dogecoin

Ο Elon Musk εγκρίνει την πιθανή μείωση των χρεώσεων του Dogecoin, το αποκαλεί σημαντική βελτίωση

Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του DOGE Elon Musk συνέβαλε στη συζήτηση σχετικά με τις προσπάθειες μείωσης των τελών συναλλαγής Dogecoin, εγκρίνοντας αυτή την ιδέα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος και με τη μεγαλύτερη επιρροή υποστηρικτής του Dogecoin στην κοινότητα, συμμετέχει σε μια συζήτηση σχετικά με τις προσπάθειες μείωσης των τελών συναλλαγής DOGE.

Ένας από τους προγραμματιστές του Dogecoin, ο Ross Nicoll, ανέρτησε στο Twitter ότι σκοπεύει να πείσει τους δύσπιστους με το να αποδείξει ότι οι developers μπορούν να μειώσουν τα τρέχοντα τέλη συναλλαγής του DOGE.

Ο Elon Musk σχολίασε σχετικά, λέγοντας ότι η μείωση των χρεώσεων θα ήταν μια σημαντική βελτίωση.

Νωρίτερα, το U.Today ανέφερε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla συνεργαζόταν με τους προγραμματιστές του Dogecoin για να βελτιώσει την αποδοτικότητα των συναλλαγών του νομίσματος.

Ο Ross Nicoll είναι ένας από αυτούς τους developers. Σε αυτή τη συζήτηση που ξεκίνησε ο Nicoll την άνοιξη, η κοινότητα συζητά τον καλύτερο τρόπο για να μειώσει τα τέλη Doge, έτσι ώστε οι miners να παραμείνουν παρακινημένοι.

Στα μέσα του  Μαΐου, ο Musk μοιράστηκε το όραμά του για το πώς θα μπορούσαν να βελτιωθούν οι παράμετροι Doge για να γίνει καλύτερη μονάδα πληρωμών από το Bitcoin. Μεταξύ αυτών ήταν η μείωση των τελών συναλλαγής Doge κατά 100% . Στην ιδανική περίπτωση, σύμφωνα με τον Musk, το Dogecoin θα πρέπει να είναι αρκετά γρήγορο και τα τέλη συναλλαγής του φθηνά, έτσι ώστε η αγορά ενός φλιτζανιού καφέ με DOGE να μην κοστίζει περισσότερο από τον ίδιο τον καφέ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy, Michael Saylor, αντιτάχθηκε στον Musk τότε, δηλώνοντας ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα αποκεντρωμένο και ασφαλές κατάστημα αξίας (που αναφέρεται στο Bitcoin) πολύ περισσότερο από ένα κεντρικό, λιγότερο ασφαλές και πληθωριστικό μέσο ανταλλαγής (αναφερόμενο στο DOGE).

Ο κόσμος χρειάζεται μια αποκεντρωμένη, ασφαλή, αποπληθωριστική αποθήκη αξίας όπως #Bitcoin πολύ περισσότερο από ό, τι χρειάζεται το πιο συγκεντρωτικό, λιγότερο ασφαλές, πληθωριστικό μέσο ανταλλαγής που περιγράφετε παραπάνω.

Πηγή: u.today

Back to top button