Ανταλλακτήρια

Ο βρετανικός τραπεζικός γίγαντας Barclays απαγορεύει τις πληρωμές στη Binance, σύμφωνα με την ανακοίνωση της FCA

Η Barclays έχει αρχίσει να μπλοκάρει όλες τις πληρωμές με πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες στο ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων της Binance.

Το βρετανικό τραπεζικό μεγαθήριο Barclays ενημέρωσε τους πελάτες του ότι σταματά τις πληρωμές με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες στο ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων Binance “μέχρι νεωτέρας”.

Καθώς έχετε πραγματοποιήσει φέτος πληρωμές στην Binance, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σταματάμε τις πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας στην Binance μέχρι νεωτέρας. Αυτό είναι για να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε αναζητήστε το FCA Binance online. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση μπορεί να σας προκαλέσει αυτό.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της τράπεζας κατευθύνει μια σειρά δυσαρεστημένων χρηστών της Binance στην ιστοσελίδα της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς.

Στις 26 Ιουνίου, η FCA εξέδωσε προειδοποίηση προς τους καταναλωτές σχετικά με το γεγονός ότι η Binance Markets Limited δεν επιτρέπεται να ασκεί οποιαδήποτε ρυθμιζόμενη δραστηριότητα στη χώρα.

Ωστόσο, η ανταλλαγή ισχυρίστηκε ότι η ανακοίνωση της FCA δεν θα επηρέαζε τις υπηρεσίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεδομένου ότι η BML είναι ξεχωριστή οντότητα.

Εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Binance αντιμετωπίζει έντονο ρυθμιστικό έλεγχο και στον Καναδά, την Ταϊλάνδη, τα νησιά Κέιμαν, την Ιαπωνία και σε άλλες δικαιοδοσίες.

Πηγή: u.today

Back to top button