Αγορά

Οι Dogecoin (DOGE) miners βγάζουν καθημερινά πάνω από $6 εκατομμύρια

 Εκτός από τους επενδυτές του Dogecoin, υπάρχουν και οι miners του meme crypto-νομίσματος που αποκομίζουν εκατομμύρια για τη δημιουργία νέων νομισμάτων και την επιβεβαίωση των συναλλαγών εν μέσω του ράλι του 2021.

 Τα στοιχεία που παρέχονται από την πλατφόρμα crypto-νομισμάτων Coinmetrics δείχνουν ότι μεταξύ 23 Μαΐου και 23 Ιουνίου, οι miners του Dogecoin κερδίζουν καθημερινά τουλάχιστον από $6 εκατομμύρια. Επιπλέον, μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και της 3ης Ιουνίου, τα συνολικά έσοδα εξόρυξης 30 ημερών ανέρχονται σε $259,33 εκατομμύρια.

 Έσοδα εξόρυξης Dogecoin (μέσος όρος 30 ημερών). Δεδομένα CoinMetrics.io.

 Τα έσοδα αυτά συσχετίζονται με το ράλι του Dogecoin για το 2021 που είχε ως αποτέλεσμα τη ζήτηση για το νόμισμα. Σε ετήσια βάση, το Dogecoin έχει αυξηθεί κατά 9.400%, επωφελούμενο από τη γενική κίνηση των τιμών της αγοράς crypto-νομισμάτων. Επιπλέον, το meme  crypto-νόμισμα έχει λάβει τεράστια υποστήριξη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla (NASDAQ: TSLA) Elon Musk μέσω των υποστηρικτικών αναρτήσεών του στο Twitter.

 Η αύξηση της αξίας της DOGE είχε επίσης ως αποτέλεσμα και εκατομμυριούχους επενδυτές. Σύμφωνα με την προηγούμενη έρευνά μας, στις 4 Μαΐου 2021, περίπου 2.866 πορτοφόλια Dogecoin είχαν αξία τουλάχιστον $1 εκατομμυρίου το καθένα. Ο αριθμός αντιπροσώπευε αύξηση 116% από τις 23 Απριλίου, όταν 1.321 πορτοφόλια είχαν DOGE με αξία τουλάχιστον $1 εκατομμυρίου.

Πηγή: Finbold

Back to top button