NFT

Οι πωλήσεις των NFT αυξήθηκαν στα $2.47B το πρώτο εξάμηνο του 2021

Οι πωλήσεις το 2ο τρίμηνο ήταν $1,24 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με τα $1,23 δισεκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο.

Οι πωλήσεις των Non-fungible tokens (NFT) αυξήθηκαν στα $2,47 δισεκατομμύρια το πρώτο εξάμηνο του 2021, σύμφωνα με στοιχεία της DappRadar.

  • Οι πωλήσεις το δεύτερο τρίμηνο ήταν $1,24 δισεκατομμύρια, επισκιάζοντας ελαφρώς το ποσό του πρώτου τριμήνου των $1,23 δισεκατομμυρίων, σύμφωνα με το Reuters την Τρίτη, επικαλούμενο στοιχεία του DappRadar.
  • Τα στοιχεία επισκιάζουν εκείνα του πρώτου εξαμήνου του 2020, όταν οι πωλήσεις NFT ανήλθαν σε $13,7 εκατομμύρια, δήλωσε το Reuters.
  • Αυτή η αύξηση αντιπροσωπεύει την έκρηξη του ενδιαφέροντος γύρω από τα NFTs τους τελευταίους 12 μήνες, που σημαδεύτηκε από πλατφόρμες όπως το NBA Top Shot, οι οποίες έχουν απολαύσει σημαντική δημοτικότητα.
  • Το ποσό για τις συνολικές πωλήσεις ποικίλλει επίσης ανάλογα με τις συναλλαγές που περιλαμβάνονται. Ο αριθμός του DappRadar έρχεται σε αντίθεση με τον υπολογισμό του NonFungible.com για $1,3 δισεκατομμύρια. Κανένας ιστότοπος δεν παρακολουθεί συναλλαγές “εκτός αλυσίδας”, οι οποίες πρέπει να προστεθούν χειροκίνητα στα δεδομένα τους και μπορούν να οδηγήσουν σε ανισότητες.
  • Δεν είναι σαφές εάν οι πωλήσεις των NFT έχουν κορυφωθεί. Οι πωλήσεις στην πλατφόρμα NFT OpenSea έφτασαν στο ρεκόρ των περίπου $150 εκατομμυρίων τον Ιούνιο.

Πηγή: Coindesk

Back to top button