Business ειδήσεις

Η Venmo, εταιρια της PayPal, εγκαινιάζει πλατφόρμα συναλλαγών για κρυπτονομίσματα

Η Venmo, που ανήκει στην PayPal, ξεκίνησε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων για τέσσερα μεγάλα νομίσματα: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litceoin (LTC) και Bitcoin Cash (BCH).

Οι συναλλαγές θα ξεκινήσουν την Τρίτη και πρόκειται να είναι ευρέως διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι 70 εκατομμύρια + πελάτες της Venmo θα μπορούν να αγοράζουν, να κατέχουν και να πωλούν cryptocurrencies απευθείας μέσα απο την εφαρμογή της Venmo. Οι χρήστες της, θα μπορούν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα αξίας από μόλις $1 και μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε τα διαθέσιμα κεφάλαια από το υπόλοιπό τους στη Venmo, είτε από συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό ή με χρεωστική κάρτα για να αγοράσουν και να πουλήσουν τα κρυπτονομίσματά τους.

Πάνω από το 30% των πελατών της Venmo έχουν ήδη αρχίσει να αγοράζουν κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών της το 2020. Από αυτούς, το 20% ξεκίνησε την αγορά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PayPal, Dan Schulman υπαινίχθηκε ότι υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις από τότε που ο “γίγαντας ηλεκτρονικών πληρωμών” ξεκίνησε με την προσφορά κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Πρόσθεσε επίσης πως το όραμα της εταιρείας πάνω στη μόχλευση κρυπτονομισμάτων θα είναι η επίτευξη μιας πιο “προσβάσιμη οικονομία”, στην οποία “τα πράγματα θα γίνουν πολύ διαφορετικά από ό,τι σήμερα”.

Πηγή: Cointelegraph

Back to top button