Business ειδήσεις

Η TP ICAP σχεδιάζει να ενταχθεί στην Fidelity, για να λανσάρει crypto πλατφόρμα

Η πλατφόρμα θα ξεκινήσει αργότερα αυτό το έτος, προσφέροντας συναλλαγές Bitcoin αρχικά και Ether που θα προστεθεί στη συνέχεια.

Ο μεσολαβητής της Interdealer TP ICAP εγκαινιάζει μια πλατφόρμα συναλλαγών crypto-νομισμάτων παράλληλα με την Fidelity Investments και την Standard Chartered, σύμφωνα με το Reuters.

  • Η πλατφόρμα, η οποία αναμένει έγκριση από την οικονομική ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, θα ξεκινήσει αργότερα αυτό το έτος, προσφέροντας Bitcoin (BTC) συναλλαγές αρχικά και με Ether(ETH), που θα προστεθεί αργότερα.
  • Στόχος του εγχειρήματος είναι να καταστήσει τις συναλλαγές crypto-νομισμάτων περισσότερο σαν αυτές των μετοχών, των ομολόγων και του συναλλάγματος για θεσμικούς επενδυτές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Τρίτη.
  • Αυτό θα επιτευχθεί προσφέροντας μια μετασυναλλακτηριακή υποδομή και ξεχωριστή εκτέλεση και διευθέτηση, κάτι που είναι το “αντίθετο από τα μοντέλα που υπάρχουν σήμερα”, σύμφωνα με τον Duncan Trenholme, συν-επικεφαλής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στην TP ICAP.
  • Η Standard Chartered νωρίτερα αυτό το μήνα ανακοίνωσε μια επιχείρηση δημιουργίας μιας πλατφόρμας διαμεσολάβησης και ανταλλαγής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μαζί με την πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων OSL, δείχνοντας αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον χώρο των crypto-νομισμάτων από την τράπεζα.

Πηγή: Coindesk

Back to top button