Blockchain ειδήσεις

Η Sygnum είναι η πρώτη τράπεζα που θα προσφέρει την επιμέλεια του ICP token της Dfinity

Η ελβετική τράπεζα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων θα δώσει συνέχεια σε μια σειρά υπηρεσιών για το ICP, συμπεριλαμβανομένων των δανείων, των συναλλαγών άμεσης διαπραγμάτευσης και των συναλλαγών δικαιωμάτων προαίρεσης.

Η ψηφιακή τράπεζα περιουσιακών στοιχείων Sygnum θα προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης και τραπεζικής για μάρκες κοινής ωφέλειας Internet Computer, αποτελώντας την πρώτη τράπεζα που το πράττει.

  • Οι κάτοχοι των ICP θα μπορούν να καταθέτουν τα token τους στη Sygnum, η οποία θα ακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, την άμεση διαπραγμάτευση δικαιωμάτων προαίρεσης και δανείων έναντι των ICP συμμετοχών σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
  • Ξεκινώντας από την Dfinity στις 7 Μαΐου, το Internet Computer περιγράφεται από τη Sygnum ως τη “τρίτη ποιο σημαντική καινοτόμα blockchain τεχνολογία, μετά το Bitcoin και το Ethereum”, σε ανακοίνωση μέσω email την Τρίτη.
  • Αυτό το φιλόδοξο έργο ιδρύθηκε το 2016 και έχει ως στόχο να προσφέρει έξυπνες λειτουργίες συμβολαίων με ταχύτητα διαδικτύου, δημιουργώντας έναν «αποκεντρωμένο παγκόσμιο υπολογιστή».
  • Το ICP έχει εισαχθεί σε μια σειρά ανταλλαγών τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου της Coinbase Pro στις 10 Μαΐου, που οδήγησε και τη τιμή στα $640 πριν από τη διόρθωση.
  • Από τις 11 Μαΐου, το ICP έχει καθοδική τάση και βρίσκεται στα $196,58 την ώρα που συντάχθηκε αυτό το άρθρο, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Πηγή: Coindesk

Back to top button