Fintech

Η Square θα κατασκευάσει Bitcoin πορτοφόλια

Έχουμε ξεκινήσει“, τουίταρε ο Jack Dorsey, διευθύνων σύμβουλος της fintech.

Η Square προχωρά με σχέδια για την κατασκευή ενός πορτοφολιού υλικού Bitcoin, ανέφεραν στελέχη της εταιρείας πληρωμών την Πέμπτη.

Η εταιρεία έχει αρχίσει να συγκροτεί μια ομάδα για να χειριστεί το έργο, δήλωσε ο επικεφαλής υλικού Jesse Dorogusker σε ένα tweet, τονίζοντας ότι το προϊόν βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στο στάδιο του σχεδιασμού. Ωστόσο, ανέφερε ότι η Square θα επιδιώξει να φέρει ένα φιλικό προς τα κινητά, “υποβοηθούμενο” πορτοφόλι στο παγκόσμιο κοινό.

“Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πορτοφόλι υλικού και μια υπηρεσία για να κάνουμε την κράτηση Bitcoin πιο mainstream”, ανέφερε στο tweet. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Square Jack Dorsey συνέχισε: “Έχουμε ξεκινήσει”.

Η θέση της Square ως mainstream fintech πιθανότατα θα έδινε νέα προσοχή στην υιοθέτηση του Bitcoin. Έχει πολύ μεγαλύτερη αναγνώριση ονόματος ακόμη και από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές υλικού στον κλάδο των crypto-νομισμάτων. Έχει χαράξει μια θέση στο να κάνει το Bitcoin προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής Cash App. Και ο Ίδιος ο Dorsey συμβαδίζει με το crypto-νόμισμα για φιλοσοφικούς λόγους.

Πηγή: Coindesk

Back to top button