NFT

Η La Liga γίνεται το πρώτο πρωτάθλημα που προσφέρει NFTs όλων των παικτών της

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να ανταλλάσσουν και να παίζουν τουρνουά φαντασίας με NFTs που εκπροσωπούν παίκτες από τους 20 κορυφαίους συλλόγους της Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένων της Barcelona, της Real Madrid και της Atlético Madrid

Η ισπανική La Liga έχει γίνει το πρώτο από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης που προσφέρει Non Fungible Tokens (NFTs) για όλους τους παίκτες της.

  • Μια συνεργασία με τη γαλλική πλατφόρμα συλλογής ψηφιακών ποδοσφαιρικών καρτών, Sorare θα επιτρέψει στους οπαδούς να ανταλλάξουν και να παίξουν τουρνουά φαντασίας με NFTs που εκπροσωπούν παίκτες από τους 20 μεγαλύτερους συλλόγους της Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένης της Barcelona, της Real Madrid και της Atlético Madrid.
  • Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία για την Sorare με ένα από τα πιο κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, σύμφωνα με ανακοίνωση την Πέμπτη.
  • Η Sorare σχεδιάζει να εξασφαλίσει παρόμοιες συμφωνίες με τα 20 κορυφαία πρωταθλήματα παγκοσμίως μέχρι το τέλος του 2022.
  • Ορισμένες από τις ελίτ ατομικές ομάδες του κόσμου έχουν ήδη NFTs στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων της Bayern, της Juventus και της Liverpool.
  • Το παιχνίδι της πλατφόρμας επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια ομάδα που αποτελείται από πέντε παίκτες που εκπροσωπούνται από NFTs, στους οποίους εισέρχονται σε διάφορα τουρνουά ποδοσφαίρου φαντασίας για να κερδίσουν βραβεία με βάση τις πραγματικές επιδόσεις των παικτών.
Back to top button