Business ειδήσεις

Η Kraken στοχεύει να εκδώσει το IPO της μέσα στο 2022

Ο επικεφαλής ανάπτυξης της Kraken δήλωσε ότι τα σχέδια για τη δημοσιοποίηση το 2022 εξακολουθούν να ισχύουν.

 Ο Dan Held της Kraken δήλωσε ότι το ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων εξακολουθεί να οδεύει προς το IPO της, παρά την πρόσφατη πτώση της τιμής του Bitcoin (BTC).

 «Όλα φαίνεται να είναι ακόμα σε καλό δρόμο για ένα direct listing κάποια στιγμή στο 2022, αλλά δεν έχω ιδέα ποιο θα είναι χρονοδιάγραμμα», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CoinDesk’s Consensus 2021.

 Η απάντηση ήρθε ως απάντηση σε μια ερώτηση σχετικά με τη πρόσφατη βουτιά της αγοράς των crypto-νομισμάτων. Όταν η Coinbase δημοσιοποιήθηκε τον Απρίλιο μέσω direct listing, το Bitcoin διαπραγματευόταν στα $60.000. Το κορυφαίο αυτό crypto-νόμισμα, αγωνίζεται κατά τη διάρκεια σύνταξης αυτού του άρθρου να σπάσει την αντίσταση των $40.000.

 «Θα διαφωνήσω και θα πω ότι οι αγορές crypto-νομισμάτων φαίνονται εξαιρετικές αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Held. “Αν κοιτάξετε τον όγκο της Kraken, σε σχέση με κάποιο άλλο ανταλλακτήριο, φτάσαμε σε All-Time High πριν από μερικές εβδομάδες. H Kraken είχε συνολικό όγκο $8 δισεκατομμυρίων σε μια μέρα, αυτό είναι ένα απίστευτο ποσό χρημάτων που ανταλλάσσονται.”

 Η Kraken έχει δηλώσει από τον Μάρτιο του 2021 ότι ακολουθεί τη διαδρομή της δημόσιας καταχώρισης στη Wall Street. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Jesse Powell επανέλαβε αυτά τα σχέδια σε συνέντευξη στο CNBC τον προηγούμενο μήνα.

Πηγή: Coindesk

Back to top button