Business ειδήσεις

Η Coinbase προσθέτει το DOGE στο ανταλλακτήριο της και επιταχύνει τη διαδικασία έγκρισης νέων νομισμάτων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Brian Armstrong δήλωσε ενώπιων των τριμηνιαίων κερδών της εταιρείας, ότι θα προσθέσει νέα νομίσματα στο ανταλλακτήριο, από την πρώτη ημέρα συναλλαγής τους.

Η Coinbase, γνωστή και ως “ιδιαίτερα επιλεκτική” όσο αναφορά τα crypto-νομίσματα που επιτρέπει να προσθέσει στο ανταλλακτήριο, αποφάσισε να είναι πολύ πιο περιεκτική, ως αποτέλεσμα να προκαλέσει μια “πλημμύρα” νέων εσόδων.

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής, το κορυφαίο αυτό ανταλλακτήριο των ΗΠΑ θα εισάγει το meme crypto-νόμισμα, Dogecoin (DOGE) στις επόμενες έξι έως οκτώ εβδομάδες. Η Coinbase κάθισε στο περιθώριο φέτος, καθώς τα ανταγωνιστικά ανταλλακτήρια συγκέντρωσαν ανείπωτα εκατομμύρια σε χρεώσεις, καθώς οι συναλλαγές στο Dogecoin, ένα crypto-νόμισμα που ξεκίνησε ως αστείο, εκτοξεύτηκε σε δημοτικότητα.

Μιλώντας ενώπιων των τριμηνιαίων κερδών της εταιρίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Brian Armstrong δήλωσε ότι η Coinbase αλλάζει επίσης τη διαδικασία εισαγωγής νομισμάτων για να συμπεριλάβει ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που μόλις αρχίσανε τις συναλλαγές (ICO). Στο μέλλον η εταιρεία θα αρχίσει να εισάγιε αυτό που ονομάζεται “ντεμπούτο” νόμισμα ή crypto-νομίσματα που μόλις ξεκίνησαν και βλέπουν την πρώτη ημέρα του όγκου συναλλαγών τους.

Επί του παρόντος, η εταιρεία αξιολογεί τα crypto-νομίσματα με βάση την ασφάλεια του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου και κατά πόσον θα μπορούσε ενδεχομένως να θεωρηθεί ασφαλές. Είναι η πρώτη φορά που τα στελέχη του ανταλλακτηρίου αποφάσισαν ότι θα προσθέσουν νομίσματα στο ανταλλακτήριο χωρίς όγκο.

 “Θα πρέπει να το κάνουμε αυτό στο μέλλον – να είμαστε οι πρώτοι που θα προσθέσουμε αρκετά από αυτά τα νομίσματα”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Brian Armstrong.

Επί του παρόντος, υπάρχει μια συσσώρευση περιουσιακών στοιχείων στην οποία πρέπει να φτάσει η ανταλλαγή και εργάζεται πάνω στην επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας εισαγωγής νομισμάτων, πρόσθεσε ο Armstrong.

Πηγή: Coindesk

Back to top button