Business ειδήσεις

Η Coinbase θα διαχειριστεί τις crypto επενδύσεις του συνταξιοδοτικού προγράμματος ForUsAll

Οι εργαζόμενοι των προγραμμάτων της ForUsAll θα έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν έως και το 5% των εισφορών τους σε crypto-νομίσματα

Οι πελάτες του παρόχου 401(K) ForUsAll θα μπορούν να επενδύσουν ένα μέρος των συνταξιοδοτικών τους προγραμμάτων σε crypto-νομίσματα ως αποτέλεσμα μιας νέας συνεργασίας με την Coinbase.

  • Οι εργαζόμενοι των προγραμμάτων της ForUsAll θα έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν έως και το 5% των εισφορών τους σε crypto-νομίσματα, ανέφερε την Πέμπτη η Wall Street Journal. Η Coinbase, το crypto ανταλλακτήριο, θα διαχειρίζεται τις συναλλαγές και την επιμέλεια των crypto-νομισμάτων μέσω της θεσμικής του μονάδoς.
  • Η ForUsAll διαχειρίζεται τα συνταξιοδοτικά(401 (K) ) προγράμματα για 400 πελάτες. Δεν ανέφερε πόσοι έχουν εγγραφεί για την επιλογή.
  • Η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο ιδρύθηκε το 2012 και κατέχει $1,7 δισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία συνταξιοδοτικών σχεδίων.
  • Η χρήση των crypto-νομισμάτων στα συνταξιοδοτικά προγράμματα δεν είναι ευρέως διαδεδομένη, μια κατάσταση που μπορεί να αλλάξει καθώς λαμβάνει χώρα περαιτέρω θεσμική υιοθέτηση.

Πηγή: Coindesk

Back to top button