NFT

Η Blockchain πλατφόρμα ποδοσφαίρου φαντασίας Sorare συγκεντρώνει $532M σε χρηματοδότηση

Η αποτίμηση της NFT εταιρείας θα μπορούσε να υπερβεί τα $3,8 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που αναφέρονται σε άρθρο του Business Insider.

Η ψηφιακή πλατφόρμα συλλεκτών ποδοσφαίρου Sorare αναμένεται να ανακοινώσει ότι λαμβάνει χρηματοδότηση ρεκόρ $532 εκατομμυρίων, σύμφωνα με έκθεση του Business Insider την Τετάρτη.

  • Η αποτίμηση της εταιρείας με έδρα το Παρίσι ενδέχεται να υπερβεί τα $3,8 δισεκατομμύρια, ανέφερε το άρθρο, βάσει σχολίων τριών ανώνυμων πηγών. Το ποσό θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου στην ιστορία του τεχνολογικού τομέα της Γαλλίας, σύμφωνα με την ιστορία.
  • Η ιαπωνική εταιρεία επενδύσεων SoftBank είναι έτοιμη να ηγηθεί του γύρου χρηματοδότησης και θα συμμετάσχει επίσης η Atomico, μια εταιρεία επιχειρηματικών συμμετοχών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Η Sorare συγκέντρωσε $50 εκατομμύρια στον πρώτο γύρο χρηματοδότησης τον Φεβρουάριο, με επικεφαλής την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Benchmark, και συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων από τον συνιδρυτή του Reddit Alexis Ohanian, τους πρώην αστέρες του ποδοσφαίρου Rio Ferdinand και Oliver Bierhoff, και τους τωρινούς αστέρες Gerard Pique και Antoine Griezmann.
  • Ορισμένες από τις πιο ισχυρές ομάδες συλλόγων της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, έχουν ξεκινήσει τα  Non-Fungible Tokens (NFTs) μέσω της πλατφόρμας.
  • Όταν του ζητήθηκε από το CoinDesk την Τετάρτη να επιβεβαιώσει την έκθεση, η Sorare είπε ότι δεν είχε “τίποτα να ανακοινώσει”.

Πηγή: Coindesk

Back to top button