Fintech

Η Φινλανδική εταιρεία δανεισμού ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Tesseract, συγκεντρώνει $25 εκατομμύρια στον πρώτο γύρο χρηματοδότησης

Ο γύρος οδηγήθηκε από την Augmentum Fintech.

Η Φινλανδική εταιρεία δανεισμού ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Tesseract, συγκεντρώνει $25 εκατομμύρια στον πρώτο γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής τον Αμερικανικό επενδυτή, Augmentum Fintech.

  • Η εταιρεία με έδρα το Ελσίνκι προσφέρει προϊόντα δανεισμού ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων δανείων περιθωρίου, σε θεσμικούς πελάτες, όπως αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου και πλατφόρμες λιανικού εμπορίου.
  • Η Tesseract συνεργάστηκε με την εταιρεία θεματοφυλακής Copper του Ηνωμένο Βασίλειο τον Οκτώβριο του 2020 για να ξεκινήσει μια υπηρεσία δανεισμού συναλλαγών περιθωρίου, επιτρέποντας στους πελάτες να δανείζονται κεφάλαια και να τα διαπραγματεύονται αυτόματα σε διαφορετικά χρηματιστήρια.
  • Άλλοι συμμετέχοντες στον γύρο ήταν οι Coinbase Ventures, BlackFin Capital Partners και Jabre Capital Partners Family Office, ανέφερε η Tesseract σε δήλωση μέσω email.
  • Η Tesseract σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την πρόσληψη και την ανάπτυξη προϊόντων.
  • Η εταιρεία ανέφερε ότι οι πελάτες της περιλαμβάνουν διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τα οποία αρνήθηκε να αναγνωρίσει.

Πηγή: Coindesk

Back to top button