Bitcoin

Η τιμή του Bitcoin μπορεί να φτάσει τα $450K μέσα στο 2021, με τα $135K να είναι το “χειρότερο σενάριο” — PlanB

Ο μόνη πορεία είναι (λίγο πολύ) η άνοδος για την τιμή του BTC, επιμένει ο αναλυτής, με πιθανή υψίστη τιμή για το 2021 στα $450.000.

Το Bitcoin (BTC) θα μπορούσε να διαπραγματεύεται στα $450.000 μέχρι το τέλος του 2021, ενώ τα $135.000 θα ήταν το “χειρότερο σενάριο”.

Αυτό σύμφωνα με τον αναλυτή PlanB, ο οποίος στις 20 Ιουνίου κυκλοφόρησε την τελευταία του bullish πρόγνωση τιμής BTC.

Το Bitcoin στο all-time hight του τον Οκτώβριο

Γνωστό ως ο δημιουργός των μοντέλων πρόβλεψης τιμών Bitcoin stock-to-flow, ο PlanB έχει επανειλημμένα ανατρέψει τη συνολική διάθεση της αγοράς τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες.

Ακόμη και όταν το BTC/USD βλέπει πολλαπλές επανεξετάζει τα χαμηλά από τους προηγούμενους μήνες, ο αναλυτής και τα μοντέλα του παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι σε έναν πολύ φωτεινότερο μεσοπρόθεσμο στόχο για το μεγαλύτερο crypto-νόμισμα.

Τώρα, ακόμη και το “χειρότερο σενάριο” για το Bitcoin θα εξακολουθούσε να το βλέπει να διαπραγματεύεται στα $47.000 τον Αύγουστο. Μια μικρή αντιστροφή το Σεπτέμβριο τοποθετεί τον ελάχιστο στόχο στα $43.000 για εκείνο το μήνα, για να ακολουθήσουν μόνο $63.000 τον Οκτώβριο κοντά στα τρέχοντα υψηλά όλων των εποχών.

Στη συνέχεια, τα πράγματα θερμαίνονται, με $98.000 στα σχέδια για τον Νοέμβριο και ένα γιγαντιαίο $135.000 μέχρι το τέλος του έτους.

BTC/USD μοντέλο stock-to-flow “χειρότερο σενάριο” πρόβλεψη από τις 20 Ιουνίου.
Πηγή: PlanB/ Twitter

Ως εκ τούτου, το Bitcoin απέχει ακόμα τέσσερις μήνες από την επαναδιάταξη του στο all-time high του, μια πρόβλεψη που ωστόσο ξεπερνά ορισμένα bearish μοντέλα που κυκλοφορούν επί του παρόντος από τους traders.

Αυτά περιλαμβάνουν και τον Josh Rager, ο οποίος αυτή την εβδομάδα ισχυρίστηκε ότι τα $64.500 μπορεί κάλλιστα να ήταν η κορυφή αυτού του κύκλου τιμών, κάτι που ο PlanB έχει αρνηθεί σε πολλές περιπτώσεις.

“Περιμένετε μέχρι να δείτε τη βασική μου υπόθεση και τα καλύτερα σενάρια! Ok, να σας δώσω ένα στοιχείο: στην καλύτερη περίπτωση τον Δεκέμβριο, $450K”, πρόσθεσε σε σχόλια σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι ικανό το Bitcoin το 2021.

Το Kiyosaki περιμένει να φτάσει τα $24.000 για να αγοράσει

Όπως ανέφερε η Cointelegraph, το Σαββατοκύριακο προβλέπονται προβληματικές κινήσεις από το Bitcoin.

Το χαμηλό της Κυριακής ανήλθε στα $33.337 στο Bitstamp κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, με το BTC/ USD να χάνει 5% την ημέρα και να αντιστρέφει τα περισσότερα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι εκκλήσεις για μια περαιτέρω πτώσεις, αυξάνονται από διάφορες πηγές, με τον Robert Kiyosaki, συγγραφέα του “Rich Dad Poor Dad”, να είναι ο τελευταίος άνθρωπος υψηλού προφίλ που αναφέρει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

“Η μεγαλύτερη φούσκα στην παγκόσμια ιστορία μεγαλώνει”, προειδοποίησε για το συνολικό μακροοικονομικό κλίμα της αγοράς το Σάββατο.

“Έρχεται το μεγαλύτερο δυστύχημα στην παγκόσμια ιστορία. Αγοράζω περισσότερο χρυσό και ασήμι. Περιμένοντας το Bitcoin να πέσει στα $24K. Κρασάρει την καλύτερη στιγμή για να πλουτίσεις. Να προσέχεις.”

Ένα τέτοιο γεγονός θα έκανε αναδρομή στα γεγονότα του Μαρτίου του 2020, με τους σχολιαστές να συνεχίζουν να σημειώνουν τα σταθερά all-time highs στις αγορές μετοχών, ανεξάρτητα από τα σχόλια των κεντρικών τραπεζών.

Πηγή: Cointelegraph

Back to top button