Bitcoin

Η τιμή του Bitcoin ανέβηκε κατά 40% , τα altcoins, το Cardano και το Dogecoin ακολουθούν την τιμή του BTC στα $42K

Το Bitcoin και τα altcoins στο βρέθηκαν στο πράσινο σήμερα, καθώς ένα τσουνάμι αισιοδοξίας διέγραψε το λουτρό αίματος της προηγούμενης μέρας στην crypto αγορά.

Το Bitcoin (BTC) έφτασε τα $42.000 στις 20 Μαΐου, όπως επίσης και τα altcoins, που ζητωκραύγασαν την ρεκόρ επιστροφή του μεγαλύτερου crypto-νομίσματος.

Διάγραμμα κεριών BTC/USD 1 ώρας (Bitstamp).
Πηγή: TradingView

Η τιμή του BTC φτάνει στα ύψη του Φεβρουαρίου

Τα δεδομένα από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView δείχνουν ότι, το BTC/USD έφτασε την Πέμπτη στο All-Time High του Φεβρουαρίου.

Την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου, η μεταβλητότητα του BTC, επέστρεψε καθώς οι ταύροι προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν αυτό που κάποτε ήταν τρομερή αντίσταση.

Όπως ανέφερε το Cointelegraph, οι τελευταίες 24 ώρες ήταν μια δοκιμή που δεν έχει ξανά περάσει το Bitcoin, καθώς η πίεση πώλησης το οδήγησε στα $30.000, μόνο και μόνο για να εξατμιστεί και να ξανά φτάσει στα $40.000 – και όλα αυτά μέσα σε περίπου πέντε ώρες.

Την Πέμπτη, οι τιμές παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα, με απότομα peaks που υποδηλώνουν σημαντικές αγορές που ωθούν μια συντονισμένη ώθηση στα ύψη.

Σε σχέση με τις χαμηλά επίπεδα διακύμανσης, το BTC/USD ανέβηκε κατά 40% σε λιγότερο από 24 ώρες.

“Τα πιο θεαματικά ράλι συμβαίνουν όταν τα συναισθήματα εντός της αγοράς είναι στα άκρα”, δήλωσε ο δημοφιλής trader Rekt Capital στο Twitter, σε μια σειρά απο πολλαπλές αναρτήσεις την ώρα που η αγορά ανέβαινε.

Η Rekt Capital σημείωσε ότι ο crypto Δείκτης Φόβου και Απληστίας(Crypto Fear & Greed Index), ένας βασικός δείκτης συναισθήματος, ουσιαστικά εμφάνισε μοτίβα από τη συμπεριφορά του Μαρτίου το 2020, όταν τα crypto-νομίσματα κατέρρευσαν σε γενικές γραμμές.

Ως εκ τούτου, πολλοί είχαν αρχίσει να αποκαλύπτουν τις θέσεις τους στο long υποδηλώνοντας ότι τα χειρότερα φαίνεται να είχαν περάσει.

Το ADA ηγείται το μεγάλου ράλι των altcoin

Τα altcoins, συνάντησαν και αυτά επίσης ευκαιριακές στιγμές για κέρδη, με το ADA της Cardano να ανεβαίνει πάνω από 70% και το Dogecoin (DOGE) να ανεβαίνει κατά 55%.

Το DOGE βρισκόταν στα ύψη για άλλη μια φορά, χάρη στη δραστηριότητα του Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla και της SpaceX Elon Musk στο Twitter, ο οποίος την Πέμπτη υπαινίχθηκε ένα σχέδιο για την οδήγηση του DOGE / USD στο $ 1.

Τα 10 κορυφαία crypto-νομίσματα σε κεφαλαιοποίηση της αγοράς είδαν 40% ημερήσιες αποδόσεις ή περισσότερες καθώς το Bitcoin οδήγησε τα “χτυπημένα” token εκεί που ήταν λίγες μέρες πριν.

Το Ethereum (ETH) αυξήθηκε κατά 40% την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου, έχοντας προηγουμένως πέσει λίγο ποιο κάτω από τα $2.000.

Συνολική κεφαλαιοποίηση crypto αγοράς σε 1 ώρα, διάγραμμα κεριών.
Πηγή: TradingView

Πηγή: Cointelegraph

Back to top button