Bitcoin

Η πόλη του Μαϊάμι φιλοξενεί τώρα το whitepaper του Bitcoin στην επίσημη ιστοσελίδα του

Η πόλη του Μαϊάμι έχει πλέον το whitepaper του κορυφαίου crypto-νομίσματος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Νωρίτερα φέτος, η πόλη ανέβασε ένα αντίγραφο του whitepaper του Bitcoin στη δημοτική ιστοσελίδα της, ενώνοντας έναν αυξανόμενο αριθμό κυβερνήσεων και εταιρειών που φιλοξενούν το αρχικό σχέδιο του Bitcoin.

Ο Δήμαρχος Francis Suarez υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Bitcoin, θέλοντας να “μετατρέψει το Μαϊάμι σε κόμβο καινοτομίας των crypto-νομισμάτων”.

Τον περασμένο μήνα, η πόλη φιλοξένησε ένα διήμερο Bitcoin συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν 12.000 συμμετέχοντες, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey είπε, “Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή μου για να δουλέψω” από το Bitcoin.

Ο Suarez, ο οποίος άνοιξε το Bitcoin συνέδριο για το 2021, ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του MiamiCoin, ενός crypto-νομίσματος ειδικά για το Μαϊάμι.

Δεν είναι κάτι παροδικό. Είναι ένα κίνημα.

Πρόσφατα, ο Suarez καλωσόρισε επίσης τους Bitcoin miners της Κίνας, όπου οι ρυθμιστικές αρχές καταστέλλουν επιθετικά την εξόρυξη crypto-νομισμάτων και τους ώθησαν στο εξωτερικό.

“Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η πόλη μας έχει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί”, δήλωσε τότε ο Δήμαρχος προσθέτοντας,

Η πόλη του Μαϊάμι κατανοεί πόσο θεμελιώδες είναι για το μέλλον μας και πώς θα μπορούσε να αλλάξει το παράδειγμα στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν τη ζωή τους.

Ενισχύθηκε από τις προσπάθειες της Suarex, το ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων FTX εξασφάλισε τα δικαιώματα ονομασίας για την αρένα NBA της πόλης, που τώρα ονομάζεται “FTX Arena”. Blockchain.com και η πλατφόρμα συναλλαγών μετοχών και crypto-νομισμάτων eToro ανακοίνωσαν επίσης τα σχέδιά τους να δημιουργήσουν την έδρα ή τα γραφεία τους στο Μαϊάμι.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Suarez επαναπατρίστηκε παρουσιάζοντας την πόλη του ως πρωτεύουσα crypto-νομισμάτων στον κόσμο, λέγοντας,

Θέλουμε να είμαστε στο επόμενο κύμα καινοτομίας.

Πηγή: bitcoinexchangeguide

Back to top button