Ethereum

Η επικείμενη άνοδος της τιμής του Ethereum στα $5.000 θα μπορούσε να ξεκινήσει την εποχή των altcoin

Η Bullish τάση του Ethereum, επικεντρώνεται στην αύξηση τιμής στα $5.000 μετά την επιβεβαίωση της υποστήριξης στα $3.600. Τα τεχνικά επίπεδα φαίνεται να έχουν ευθυγραμμιστεί για μια σταθερή ανοδική τάση στο εγγύς μέλλον.

Το Ethereum κυματίζει τη σημαία πάνω από τον ορίζοντα στο χώρο των crypto-νομισμάτων. Τα στοιχεία του CoinGecko δείχνουν ότι το Ethereum έχει σημειώσει διψήφια κέρδη μόλις μια μέρα μετά την ανάκτηση της υποστήριξης στα $4.000. Αυτό το smart contract token έχει προσελκύσει $64 δισεκατομμύρια σε όγκο συναλλαγών τις τελευταίες 24 ώρες, $2 δισεκατομμύρια πάνω από του Bitcoin.

Το Ethereum χτίζει ακόμη ένα ορόσημο στα $ 5.000

Το Ethereum σημείωσε νέο ρεκόρ πάνω από τα $4.300, ανοίγοντας το δρόμο για κέρδη που θα φτάσουν τα $5.000. Το ερώτημα πλέον για την άνοδό του δεν είναι το «αν», αλλά «πότε», σύμφωνα με τα βραχυπρόθεσμα τεχνικά επίπεδα στο τετράωρο διάγραμμα.

Ο Δείκτης Σχετικής Αντοχής (RSI) διασχίζει την περιοχή υπεραγοράς που σηματοδοτεί μεγάλα κέρδη. Αυτός ο δείκτης αντοχής τάσης χτύπησε αυτή την περιοχή την τελευταία φορά και επέκτεινε την κίνηση στο 86. Εάν συμβεί η ίδια κίνηση, η ανοδική τάση του Ethereum θα διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

(Διάγραμμα τιμών ETH/USD από την Tradingview)

Το Ethereum διαπραγματευόταν στα $4.340 την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου. Οι αγοραστές έχουν τα μάτια τους σε επίπεδα άνω των $4.400 για να ενεργοποιήσουν περισσότερες παραγγελίες αγοράς. Εν τω μεταξύ, η κινούμενη μέση απόκλιση σύγκλισης (MACD) έχει ένα τεράστιο bullish σήμα.

Το MACD παρακολουθεί την τάση των περιουσιακών στοιχείων και μετρά την κίνησή του. Οι έμποροι χρησιμοποιούν αυτόν τον δείκτη παράλληλα με άλλα τεχνικά επίπεδα και μοτίβα διαγραμμάτων για τον προσδιορισμό των θέσεων εισόδου και εξόδου. Ένας σταυρός γραμμής MACD (μπλε) πάνω από τη γραμμή σήματος είναι ένα δυνητικά τεράστιο σήμα bullish. Ως εκ τούτου, όπως παρατηρείται στο διάγραμμα, η διαδρομή ελάχιστης αντίστασης του Ethereum είναι ανοδική.

Πηγή: Coingape

Back to top button