Blockchain ειδήσεις

Η επανάσταση της Algorand: είναι το ALGO το καλύτερο blockchain για να το αγοράσετε τώρα;

  • Η Algorand χρησιμοποιεί το Pure Proof of Stake (PPoS) ως μηχανισμό συναίνεσης.
  • Ξεκίνησε το 2019 ως πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών dApps.
  • Έχει ένα εγγενές utility token γνωστό ως ALGO που πρόσφατα αυξήθηκε και η αξία του.

 Η αποκέντρωση, η κλιμάκωση και η ταχύτητα είναι οι τρεις προκλήσεις που η Algorand ALGO/USD έχει επιχειρήσει να λύσει από την αρχή του 2019. Το κάνει αυτό παρέχοντας τόσο την υποδομή, όσο και τα εργαλεία που πολλοί προγραμματιστές dApp απαιτούν για να δημιουργήσουν τις εφαρμογές και τα περιουσιακά στοιχεία τους που μπορούν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν από δισεκατομμύρια ανθρώπους.

 Αυτό το blockchain, μέσω της εφαρμογής pure proof of stake (PPoS), είναι σε θέση να υποστηρίξει 1.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS) που περιλαμβάνουν έξυπνες συναλλαγές συμβολαίων.

 Είναι αυτό μόνο ένας καταλύτης για να αγοράσετε ALGO τώρα όταν διαπραγματεύεται σε περίπου $1.07; Ας ρίξουμε μια ματιά και να δούμε τι θα ακολουθήσει για την Algorand.

 Πρέπει να αγοράσετε ALGO ;

 Στις 21 Μαΐου, ένα από τα πρώτα δυναμικά πορτοφόλια που παρέχει τον αποκλειστικό έλεγχο των κλειδιών του χρήστη σε εκείνον με έξυπνες συμβάσεις στην Algorand, γνωστό και ως Yieldly, ξεκίνησε συμβόλαια staking παράλληλα με ένα no-loss lottery, στην αρχική τους περίπτωση χρήσης. Συνεχίζουν επίσης να αναπτύσσουν τις δυνατότητες της πλατφόρμας DeFi. Η Yieldly είχε ως στόχο να είναι ο πρώτος αυτοματοποιημένος κατασκευαστής αγοράς για την Algorand.

 Στις 2 Ιουνίου, η Borderless Capital ανακοίνωσε την έναρξη ενός ταμείου $25 εκατομμυρίων για τη χρηματοδότηση επενδύσεων σε blockchain στο Μαϊάμι μέσω της χρήσης της Algorand μαζί με τον χειριστή του stablecoin Circle.

 Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που συνέβη. Βλέπετε, στις 3 Ιουνίου, η MAPay ανακοίνωσε την εφαρμογή λύσεων που βασίζονται στην τεχνολογία του blockchain στην Algorand για τη μείωση του κόστους υγειονομικής περίθαλψης στις Βερμούδες.

 Όταν συνδυάσετε όλα αυτά, μπορείτε να έχετε μια σαφέστερη εικόνα για το πού πηγαίνει αυτό το έργο και τι είδους έκκληση μπορεί να έχει σε πιθανούς επενδυτές στο μέλλον. Αυτό έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την τιμή του ALGO ως αποτέλεσμα, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες ανακοινώνουν τις επενδύσεις τους μέσω της χρήσης της Algorand.

Πηγή: TradingView

  Μαζική υιοθεσία

 Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερες από 500 εταιρείες που αξιοποιούν την τεχνολογία της Algorand. Η ομορφιά πίσω από το έργο είναι το γεγονός ότι επιτρέπει την απλή δημιουργία χρηματοπιστωτικών προϊόντων, πρωτοκόλλων καθώς και την ανταλλαγή αξίας σε όλο το DeFi.

 Όταν λαμβάνουμε υπόψη όλα τα project, μπορούμε να δούμε ένα μοτίβο όπου, κάθε φορά που ένα νέο project ξεκινά ή λαμβάνει την προσοχή των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, η τιμή τείνει να υπερβαίνει το $1, αλλά κατά τα άλλα τείνει να παραμείνει κάτω από αυτό το σημείο. Εάν μπορείτε να αγοράσετε ALGO στα $0.80 ή χαμηλότερα, μπορεί να είναι μια αξιόλογη επένδυση.

 Σε $1 ή παραπάνω μπορεί να είναι δύσκολο να προταθεί. Ίσως μπορούμε να θεωρήσουμε το επίπεδο του $1 ως σημείο αντίστασης και θα πρέπει να δούμε το ALGO να σπάει πάνω από τα $1,60 πριν οι επενδυτές της “ορμής” σπεύσουν και αγοράσουν και το νόμισμα ανέβει στο επίπεδο των $2.

Πηγή: invezz

Back to top button