Blockchain ειδήσεις

Γιατί η VeChain ήρθε σε συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους της Κίνας

 Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, το Ίδρυμα VeChain επιβεβαίωσε μια συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους από τρεις σημαντικές κινεζικές περιοχές. Εκπρόσωποι από τη Σαγκάη, τη Τσανγκνίνγκ  και τη Χουανγπού επισκέφθηκαν το γραφείο του οργανισμού στη Σιγκαπούρη.

 Σύμφωνα με την έκθεση της VeChain, οι εκπρόσωποι της blockchain πλατφόρμας των επιχειρήσεων και οι κυβερνήσεις μίλησαν για «πιθανές μετασχηματιστικές συνεργασίες». Σύμφωνα με την VeChain, είναι «πάντα έτοιμη» να βοηθήσει σε όλους τους τομείς, από ιδιωτικές εταιρείες έως κυβερνήσεις.

 Ξεχωριστή έκθεση που δημοσιεύθηκε από τον κινεζικό ιστότοπο ChainNews αναφέρει ότι ο αναπληρωτής διευθυντής της μεταβαλλόμενης περιοχής, Pan Min, επαίνεσε «επανειλημμένα» την τεχνολογία και την επιχειρηματική ανάπτυξη της VeChain.

 Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Dr Ziheng Zhou, Επικεφαλής Επιστήμονας της Τεχνολογίας VeChain, ο Bing Wang, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, ο Yiyun Xia, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων, και ο Diyun Gong, Εκτελεστικός Βοηθός του Διευθύνοντος Συμβούλου.

 Από το δημόσιο τομέα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν μέλη των Επιτροπών Κατασκευών, Εμπορίου, Επιστημών και Τεχνολογίας και Προώθησης Άμεσων Επενδύσεων με άλλα κυβερνητικά στελέχη.

 Τους ανατέθηκε να εξηγούν περιπτώσεις χρήσης, τα επιχειρηματικά μοντέλα τους και πώς το VeChain μπορεί να κάνει τη διαφορά στον εταιρικό τομέα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχοντες συζήτησαν επίσης τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα που βασίζονται στο VeChain συνέβαλαν στην αντιστάθμιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19 και τη δυνατότητα της πλατφόρμας να παρέχει κίνητρα για την προώθηση ενός οικοσυστήματος εκπομπών χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

 Αυτή η πλατφόρμα έχει σημειώσει άνθηση στην Κίνα, σύμφωνα με έκθεση του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού Shanghai Media Group (SMG). Αυτό το ειδησεογραφικό κανάλι έκανε μια έκθεση σχετικά με το ρόλο της VeChain σε ένα πενταετές εθνικό σχέδιο για την ανάπτυξη των blockchain δυνατοτήτων.

 Οι δυνατότητες της VeChain αναγνωρίζονται από τον Nasdaq

 Μετά το κραχ στην αγορά των crypto-νομισμάτων, ορισμένα altcoins είναι διαθέσιμα με «έκπτωση», όπως είπαν οι αισιόδοξοι επενδυτές. Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από τον Nasdaq με τίτλο “7 Altcoins χαμηλού κόστους που εξακολουθούν να έχουν σταθερές δυνατότητες το 2021” ανέφερε το VeChain, το Bitcoin, το Cardano, το Ethereum και άλλα σε αυτήν την κατάταξη.

 Η έκθεση επικαλέστηκε διατριβή του ακαδημαϊκού Pietro Palamara της Σχολής Βιομηχανικής και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου του Μιλάνου της Ιταλίας. Αυτός ο ακαδημαϊκός ισχυρίστηκε τα εξής:

 “Η Vechain είναι μια αδειοκρατική blockchain πλατφόρμα που βασίζεται στην αλυσίδα του Ethereum, αναπτύχθηκε από την κινεζική εταιρεία BaaS BitSe, με έδρα τη Σαγκάη και ιδρύθηκε από πρώην διευθυντές της IBM, Louis Vuitton και Alibaba. Οι προγραμματιστές της Vechain στοχεύουν στην πλήρη εξάλειψη της απειλής της αγοράς παραποιημένων προϊόντων, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες των έξυπνων συμβάσεων και της τεχνολογίας blockchain.”

 To VET διαπραγματεύεται στα $0,11 με διόρθωση από 10% και 13,8% στο ημερήσιο και εβδομαδιαίο διάγραμμα. Στο μηνιαίο διάγραμμα, το VET καταγράφει απώλειες 45,9%.

Το VET σε πτωτική τάση στο ημερήσιο διάγραμμα.
Πηγή: VETUSDT Tradingview

 Αυτό το crypto-νόμισμα έχει επηρεαστεί πολύ από το πρόσφατο κραχ, αλλά ο αναλυτής Justin Bennet φαίνεται ανοδικό για τη μακροπρόθεσμη απόδοσή του, για την ακρίβεια δήλωσε:

 “Αυτό που ξεχνούν οι άνθρωποι είναι ότι το $VET ξεκίνησε αυτή τη διόρθωση στο +17.600% από το χαμηλό του Μαρτίου 2020. Ακόμα και στο 0,04, θα εξακολουθούσε να είναι πάνω από 2.400% από το χαμηλό του 2020. Δεν μπορείτε να απολαύσετε αυτού του είδους τα κέρδη χωρίς σημαντικούς ελέγχους στην πορεία.”

Πηγή: NEWSBTC

Back to top button