Τεχνική Ανάλυση

Αυτά είναι τα 6 crypto-νομίσματα που θα μπορούσαν να ανέβουν κατά 10x φέτος, σύμφωνα με τον Lark Davis

Παρά τις δυσκολίες στην αγορά των crypto-νομισμάτων, ο Lark Davis λέει ότι έξι ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν τη δυνατότητα να εκτιμηθούν κατά δέκα φορές ή και περισσότερο μέχρι το τέλος του έτους.

Davis ξεκινά τη λίστα με το Layer-2 αποκεντρωμένο πρωτόκολλο ανταλλαγής Injective Protocol (INJ) το οποίο υποστηρίζει ότι αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ χαμηλή τιμή καθώς η ομάδα του προετοιμάζεται για την έναρξη.

«Αναφέρω αυτό το νόμισμα επειδή είναι σε μια μικρή έκπτωση αυτή τη στιγμή. Έχει πέσει κατά το ένα τρίτο της τιμής του από το ύψιστο σημείο που είχε φτάσει. Αλλά το Injective Protocol θα μπει στο κεντρικό τους δίκτυο σύντομα.

“… επίσης η τρέχον κεφαλαιοποίηση, είναι μόνο $400 εκατομμύρια. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να είναι ένα 10x ή περισσότερο είδος νομίσματος. Μόλις ξεκινήσει το mainnet του, τότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε τη πραγματική ζήτηση για αυτό το token, θα αρχίσουμε να βλέπουμε πιστούς χρήστες σε αυτό το project να έρχονται, θα είναι όντως μεγάλο.”

Ο YouTuber ονομάζει τo QuickSwap (QUICK) ως το δεύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο που πιστεύει ότι πρόκειται να συσπειρωθεί. Ο Davis υποστηρίζει ότι το QuickSwap, το οποίο υπάρχει στο δίκτυο Polygon, είναι προς το παρόν υποτιμημένο.

“Νομίζω ότι είναι στην πραγματικότητα ένα υποτιμημένο  crypto-νόμισμα αυτή τη στιγμή επειδή το ίδιο το Polygon δίκτυο έχει τρελαθεί.”

Η πλατφόρμα συνθετικών περιουσιακών στοιχείων Linear Finance (LINA) είναι τρίτη στον κατάλογο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων του Davis που είναι πιθανό να εκτιμηθεί κατά δέκα φορές. Σύμφωνα με τον Davis, το Linear Finance διαπραγματεύεται επί του παρόντος σε “παζαρεμένη” τιμή.

“(Η τιμή του Linear Finance) είναι στην πραγματικότητα κάτω από περίπου 77% από το ύψιστο σημείο όλων των εποχών, το οποίο είναι μια αρκετά δραματική πτώση της τιμής για κάτι που έχει παραδώσει την τεχνολογία, έχει χρήστες, στην πραγματικότητα ξέρει να επιβιώνει και να χτίζει και να κάνει πράγματα. Είναι ένα παράλογα εκποιημένο περιουσιακό στοιχείο αυτή τη στιγμή.”

«Νομίζω ότι αυτό έχει πολύ χώρο για να αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτά τα μεγάλα πρωτόκολλα όπως το Synthetix (SNX) έχουν 20x κεφαλαιοποίηση αυτού που κάνει το Linear Finance αυτή τη στιγμή».

Ο αναλυτής και έμπορος crypto-νομισμάτων λέει ότι το αποκεντρωμένο exchange Bancor Network (BNT) είναι ένα άλλο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο με υψηλό ανοδικό δυναμικό. Σύμφωνα με τον Davis, το Bancor είναι μια συναρπαστική επένδυση καθώς ξεχωρίζει στον χώρο του DeFi.

“Το προϊόν που έχουν παραδώσει είναι πραγματικά πολύ δροσερό. Έτσι, αυτό που κατάφεραν να λύσουν είναι τα παρορμητικά προβλήματα απώλειας. Έτσι, σας επιτρέπουν να κάνετε παροχή ρευστότητας μονής όψης χωρίς να υπάρξει κάποια απώλεια.

“Θα μπορούσα να δω ακόμη και το Bancor ενδεχομένως να κάνει μια κίνηση 10x εάν η αγορά παραμένει γενικά ανοδική καθ ‘όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους.”

Η Non Fungible Token (NFT) πλατφόρμα EpiK Protocol (EPK) έρχεται πέμπτη στον κατάλογο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που ενδέχεται να ανέβουν κατά περισσότερο ή έως και δέκα φορές. Ο Davis υποστηρίζει ότι το EpiK Protocol, το οποίο βρίσκεται στα πρόθυρα της διεξαγωγής μιας πώλησης token, διαθέτει «πολύ υψηλό δυναμικό» λόγω της εξειδικευμένης αγοράς που στοχεύει τα τυχερά παιχνίδια.

“Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον για το EpiK είναι ότι δεν υπάρχουν πραγματικά άμεσοι ανταγωνιστές στον crypto χώρο σε αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Αξιοποιούν ειδικά την αγορά τυχερών παιχνιδιών που συνεργάζεται με αυτές τις τεράστιες μάρκες. Αξιοποιούν μια βάση χρηστών εδώ με εκατό εκατομμύρια πιθανούς χρήστες και παίκτες.”

Το YouTuber ολοκληρώνει τη λίστα με την πλατφόρμα DeFi Mercurial Finance (MER) που βασίζεται στο blockchain, το Solana, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης token.

“Έτσι, εάν θέλετε να πάρετε μέρος με κάποιο token στο οικοσύστημα του Solana, το Mercurial Finance είναι σίγουρα ένα από αυτά.”

Πηγή: Dailyhodl

Back to top button