Business ειδήσεις

Απαγορεύεται η λειτουργεία της Binance στο Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποιεί η ελεγκτική αρχή

Την Παρασκευή, η οικονομική ρυθμιστική αρχή της Ιαπωνίας προειδοποίησε ότι η Binance δραστηριοποιείται στη χώρα χωρίς άδεια.

Η Binance δεν θα πρέπει να λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασιλείο, προειδοποίησε το Σάββατο η Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA), μια ημέρα μετά την έκδοση μιας παρόμοιας ειδοποίησης από την ιαπωνική οικονομική ρυθμιστική αρχή για το ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων.

  • Επικαλούμενη τις προϋποθέσεις, η FCA δήλωσε ότι η Binance Markets Limited δεν επιτρέπεται να αναλάβει ρυθμιζόμενες δραστηριότητες χωρίς κάποια προηγούμενη γραπτή έγκριση.
  • Επιπλέον, η FCA δήλωσε ότι καμία άλλη οντότητα στον Όμιλο Binance “δεν κατέχει οποιαδήποτε μορφή άδειας, καταχώρισης ή άδειας για το Ηνωμένο Βασίλειο και τη διεξαγωγή ρυθμιζόμενης δραστηριότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο”.
  • Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται ότι η Binance προσφέρει στους πελάτες του Η.Β. προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του Binance.com, δήλωσε η FCA.
  • Η Binance απάντησε σε μια σειρά από tweets λέγοντας ότι η ειδοποίηση δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στις υπηρεσίες που παρέχονται στην Binance.com και ότι η σχέση της με τους χρήστες της δεν έχει αλλάξει.
  • Αντίστοιχα την Παρασκευή, η οικονομική ρυθμιστική αρχή της Ιαπωνίας (FSA) προειδοποίησε ότι η Binance δραστηριοποιείται στην Ιαπωνία χωρίς άδεια.

Πηγή: Coindesk

Back to top button