Business ειδήσεις

Ανασκόπηση της προηγούμενης εβδομάδας (5-11 Ιουλίου)

Η EY απελευθερώνει επίπεδο μηδενικής γνώσης για την αντιμετώπιση του αυξανόμενου κόστους ethereum

Το εργαλείο κατασκευάστηκε για την αντιμετώπιση της συμφόρησης του δικτύου και του αυξανόμενου κόστους συναλλαγής που προκλήθηκε από την αύξηση της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

  • Η πολυεθνική λογιστική εταιρεία EY έχει κυκλοφορήσει ένα πρωτόκολλο επιπέδου 2 που επικεντρώνεται στην κλιμάκωση της αλυσίδας μπλοκ Ethereum για να μειώσει το κόστος και να αυξήσει την αποδοτικότητα.
  • Το έργο “Nightfall 3” συνδυάζει αποδείξεις μηδενικής γνώσης (ZKP), παρόμοια με τις προηγούμενες κυκλοφορίες της επιχείρησης σε αυτόν τον τομέα, ανέφερε η επιχείρηση την Πέμπτη.
  • Το Nightfall 3 συγκεντρώνει συναλλαγές σε ομάδες, γνωστές ως συγκεντρώσεις, σχεδιασμένες για να ελαφρύνουν το φορτίο συναλλαγής στην αλυσίδα μπλοκ μεταφέροντας τις στο επίπεδο 2.
  • Το έργο της EY χρησιμοποιεί αυτό που είναι γνωστό ως “αισιόδοξες αναλήξεις”, που ονομάζονται ως τέτοιες, επειδή το σύστημα υποθέτει ότι οι συναλλαγές είναι έγκυρες εκτός αν αποδειχθεί το αντίθετο, αφαιρώντας την ανάγκη επικύρωσης από όλους τους συμμετέχοντες.
  • «Με βάση την εμπειρία της EY, οι αισιόδοξες συγκέντρωση ZK είναι επί του παρόντος από τις πιο αποτελεσματικές στην εξισορρόπηση των κινήτρων ασφαλείας και της μαθηματικής απόδοσης για τη λειτουργία ιδιωτικών συναλλαγών στο δημόσιο δίκτυο Ethereum», δήλωσε ο Paul Brody, ηγέτης της EY Global Blockchain. “Όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν, συμβάλλουμε και πάλι αυτόν τον κώδικα στο δημόσιο τομέα για να επιταχύνουμε την υιοθέτηση αυτής της τεχνολογίας από τις επιχειρήσεις”.
  • Το Nightfall 3 θα μπορούσε να επιτύχει κόστος περίπου του ενός όγδοου από αυτά που απαιτούνται για μια συμβατική μεταφορά διακριτικού στο Ethereum, σύμφωνα με την ανακοίνωση της EY.
  • Το νέο εργαλείο κατασκευάστηκε για την αντιμετώπιση της συμφόρησης του δικτύου και του αυξανόμενου κόστους συναλλαγών που επέφερε η αύξηση της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Πηγή: Coindesk

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Βραζιλίας θα πρέπει να δώσει “ιδιαίτερη προσοχή” στα περιουσιακά στοιχεία των crypto-νομισμάτων, λέει ο υποψήφιος διευθυντής

Διορισμένος από τον Πρόεδρο Jair Bolsonaro, έλαβε έγκριση από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Γερουσίας.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Βραζιλίας (CVM) θα πρέπει να δώσει “ιδιαίτερη προσοχή” στις crypto δραστηριότητες, δήλωσε τη Δευτέρα ο υποψήφιος διευθυντής Otto Eduardo Fonseca de Albuquerque Lobo.

  • Ο Fonseca Lobo προτάθηκε από τον Πρόεδρο Jair Bolsonaro για το διοικητικό συμβούλιο της CVM τον Ιούνιο. Η αίτησή του εγκρίθηκε από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων (CAEO) της Ομοσπονδιακής Γερουσίας τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Poder 360.
  • “Ένα σημείο που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής αφορά τις crypto δραστηριότητες, οι οποίες δεν έχουν καμία ρύθμιση στη χώρα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το έτος το CVM ενέκρινε τη διαπραγμάτευση (διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων), αμοιβαίων κεφαλαίων δεικτών, τίτλων crypto-νομισμάτων στη Βραζιλία”, δήλωσε ο Fonseca Lobo κατά τη διάρκεια συνεδρίου ενώπιον γερουσιαστών.
  • Ο Fonseca Lobo δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει τα crypto περιουσιακά στοιχεία των, αλλά είπε ότι ζητήματα όπως η πρόταση για νέα ρύθμιση των δημόσιων προσφορών, ένας νέος κανονισμός για τα επενδυτικά ταμεία, μια ESG ατζέντα και η επικοινωνία σχετικά με τις εταιρικές απαιτήσεις έχουν “μεγαλύτερη σημασία στη ρυθμιστική ατζέντα του CVM”.
  • Εκτός από τον Fonseca Lobo, η CAE ενέκρινε επίσης τον Fernando Caio Galdi για να αναλάβει το ρόλο του διευθυντή της CVM, ανακοίνωσε η Γερουσία. Και τα δύο ονόματα θα συζητηθούν στην Ολομέλεια.

Πηγή: Coindesk

Back to top button