Bitcoin

Ακόμη 8.000 Bitcoin της MTI εντοπίστηκαν καθώς η εταιρεία τίθεται σε τελική εκκαθάριση

Οι εκκαθαριστές θα επιστρέψουν στο δικαστήριο το Σεπτέμβρη για να υποστηρίξουν ότι η MTI δεν υπόκειται σε κάποιο σχέδιο Πόνζι.

Η Mirror Trading International (MTI), η καταρρεύσαν εταιρεία εμπορίας crypto-νομισμάτων, τέθηκε σε τελική εκκαθάριση και άλλα 8.000 Bitcoin (BTC) έχουν βρεθεί, σύμφωνα με έκθεση του Moneyweb.

  • Η MTI τέθηκε σε τελική εκκαθάριση από το Ανώτατο Δικαστήριο του Cape αυτή την εβδομάδα, δήλωσε το Moneyweb. Τέθηκε σε προσωρινή εκκαθάριση το Δεκέμβρη, αφού φέρεται να είπε ψέματα σε επενδυτές και να λειτουργούσε παράνομα.
  • Τα 8.000 Bitcoin που εντοπίστηκαν, αξίας περίπου $268 εκατομμυρίων σε τιμές Δευτέρας, είναι επιπλέον των 1.281 bitcoin που ανακτήθηκαν από τον broker FX Choice.
  • Οι εκκαθαριστές λένε ότι πιστεύουν ότι θα είναι σε θέση να εντοπίσουν περισσότερα από τα εκτιμώμενα 29.000 Bitcoin που εισρέουν στο MTI, σύμφωνα με το Moneyweb.
  • Η εταιρεία κηρύχθηκε δόλια από τις κρατικές ρυθμιστικές αρχές του Τέξας τον Ιούλιο του 2020 και μια έρευνα της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς της Νότιας Αφρικής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η MTI παραπλάνησε σκόπιμα τους επενδυτές και λειτούργησε μια χρηματοοικονομική υπηρεσία χωρίς άδεια.
  • Οι εκκαθαριστές θα επιστρέψουν στο δικαστήριο στις 8 Σεπτεμβρίου για να υποστηρίξουν ότι η MTI δεν υπόκειται σε σχέδιο Ponzi, δήλωσε το Moneyweb.

Πηγή: Coindesk

Back to top button