Dogecoin

Ακόμη και τα tweets του Elon Musk δεν μπορούν να βοηθήσουν το Dogecoin να ανέβει τώρα: Crypto κριτής στο Bloomberg

Ο μεγάλος τηλεοπτικός οικοδεσπότης του Bloomberg, ο οποίος του αρέσει να επιτίθεται στο Bitcoin και τα crypto-νόμισμα, ανάρτησε στο Twitter ότι το DOGE δεν επηρεάζεται πλέον από τα tweets του Elon Musk σχετικά με αυτό.

Ο Joe Weisenthal από το Bloomberg TV, εξέχων “αντίπαλος” των crypto-νομισμάτων, ανάρτησε στο Twitter ότι τα tweets του Elon Musk δεν επηρεάζουν την τιμή του Dogecoin.

Αναφέρθηκε στο tweet που ανάρτησε νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής της Tesla, Musk, δημοσίευσε ένα meme με τον νονό σχετικά με τον κώδικα που δεν λειτουργεί κατά τη διάρκεια του χρόνου εκτέλεσης.

Ακολούθησε ένα άλλο tweet της DOGE, το οποίο πολλοί από την κοινότητα των crypto στο Twitter θεώρησαν περίεργο.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα tweets του Musk, όπου δημοσίευσε memes για το Dogecoin ή το σκυλί Shiba-Inu ή αυτοαποκαλούνταν “Ο DogeFather”, αυτή τη φορά η τιμή του Doge κινήθηκε μόλις “μια ίντσα” προς τα πάνω, 2%.

Κατά τη ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου, το meme-coin παραμένει στο κόκκινο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε το CoinMarketCap.

Το Dogecoin έχει τόσο έναν στρατό οπαδών και επενδυτών όσο και έναν στρατό από εκείνους που πιστεύουν ότι το meme-coin δεν είναι παρά ένα αστείο και μια φούσκα που αυξάνεται τροφοδοτούμενη από διαφημιστική εκστρατεία, που διαδίδεται κυρίως από τον Elon Musk.

Μεταξύ των τελευταίων, υπάρχουν πολλοί Bitcoiners που δεν αναγνωρίζουν το Doge ως επενδυτικό εργαλείο.

Η τρέχουσα τιμή του νομίσματος βρίσκεται στα $0,251 κατά την ώρα σύνταξης.

Πηγή: u.today

Back to top button